مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اخطاریه تبادل لوایح

سلام. 2 ماه پیش درگیر پرونده حقوقی اعسار شخصی در پرداخت هزینه دادرسی بودم ‌.. اون شخص در مورد پرونده ای درخواست تجدید نظر کرد و در جوابش من لایحه ام رو ثبت کردم که شخص مقابلم توانایی مالی پرداخت داره...اون شخص دادگاه نیومد و 20 روز هم مهلت دادن که اعتراضی نکرد! الان مجددا پرونده ثبت شده و امروز برام ابلاغیه اومده که در خصوص تجدید نظرخواهی فلانی به طرفیت شما نسبت به دادنامه صادره، به پیوست نسخه ثانی دادخواست و ضمائم تجدید نظرخواهی به شما ابلاغ میشود. مقتضی است حسب ماده 346 قانون آیین دادرسی و... چنانچه پاسخی دارید ظرف ده روز به نحو مکتوب به دادگاه تحویل دهید.در غیر اینصورت پرونده بدون دفاع شما به مرجع تجدید نظر ارسال میگردد.
اولین سوالم اینه ،الان یعنی اگر من لایحه ای ثبت نکنم یا دادگاه نرم برام اتفاق خاصی میفته؟ و ضروریه که کاری انجام بدم؟
دومین‌ سوالم اینه ، اون شخص هزینه ی دادرسی قبلی رو داده که الان پرونده مجددا ثبت شده؟ یا هزینه شو پرداخت نکرده؟
و اینکه من میتونم همون لایحه که درمورد توانایی مالی این شخص بود رو دوباره همونو به دادگاه بدم؟ یا باید لایحه دیگری ثبت کنم؟

پاسخ ها :

ابلاغ اخطاریه تبادل لوایح اعسار هزینه دادرسی لایحه هزینه دادرسی