مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام خدمت وکلای محترم
سال 98 در یک پرونده حقوقی محکوم به پرداخت مبلغ 7 میلیون تومان شدم ولی شاکی تا الان برای اجرای حکم هیچ اقدامی نکرده میگه میخوام بهش تاخیر تادیه بخوره
سوالم اینه آیا من الان بعد گذشت سه سال و با وجود اینکه پرونده برای اجرا نرفته میتونم درخواست اعسار بدم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد