مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

با سلام،بنده یک واحد آپارتمان در تاریخ 15/6/1401اجاره کردم به دلایل تغییر شغل مجبور شدم نقل مکان کنم به استانی دیگر،از همون یکماه اول به بنگاه و صاحب خونه اطلاع دادم که میخواهم از اینجا برم و یک نفر رو جایگزین کنم که پولمو رو بگیرم و برم،جالب اینجاست ما هر مستأجری آوردیم،صاحب خونه یه ایرادی ازش میگیره،بالای بیست نفر اومدن خونه رو دیدن،ولی موجر میگه باید یک زوج جوان بیان و بچه هم نداشته یاشن،عجالتا به دلیل اینکه ماشین سنگین داره و دم در پارک می‌کنه نمیزاره از پارکینگ خونه استفاده بشه،و من به موجر گفتم شما دارین منم اذیت میکنین،چون پولمو رو نیاز دارم و باید برم،و من دیگه واقعا خسته شدم از دست موجر،از لحاظ قانونی باید چه کاری انجام دهم که بتونم پولم رو بگیرم،درضمن من خونه رو پنجاه تومن رهن و کرایه ششصد هزار تومن،اجاره کردم،ولی موجر برای من ناز می‌کنه و میگه پنجاه تومن و هفتصد هزار تومن،و میگه هر کی بخواد بیاد باید قرار داد رو تا برج شیش سال آینده بنویسیم یعنی حدود هشت یا نه ماه،و این باعث شده هیشکی نیاد برای جایگزینی،و من به عنوان یک مستاجر درمانده شدم واقعا چیکار کنم که بتونم خلاص بشم،راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

عقد اجاره از عقود لازم است و طرفین تا پایان مدت ملزم به رعایت آن می باشند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید مقید به عقد اجاره فی مابین بمانید مگر اینکه موجر را راضی کنید و قرارداد را اقاله کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوالی که فرمودید که سوال ساده نیست و نیازمند بررسی مدارک شماست چرا که کارهای زیادی شده است و صرف یک موضوع نیست باید اظهارات شما همراه با رویت اسناد و مدارک باشد تا به نتیجه رسید