مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره راه

باسلام.همسرم در یک جاده‌ی رفتو برگشتی که جدانشده ‌جاده در دست تعمیر وهیچ علائم راهنمایی در مسیر جاده نیست ‌کل مسیر نور نداره با خودرو چپ میکنه باعث خسارت مالی شدیدی میشه وباعث چند شکست در پا وسر میشه.این شامل شکایت از اداره راه میشه؟(یک نکته:در طول کل مسیر با لاستیک مسیر جادرو مشخص کردندو 200 متر بعد از محل تصادف یک تابلو جاده لغزنه کار گذاشتند)با تشکر

پاسخ ها :

شکایت از اداره راه در واژگونی خودرو واژگونی خودرو به دلیل نقص راه چپ کردن خودرو نقص راه اداره راه واژگونی خودرو خودرو