مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اتباع افغان

با سلام
سوال بنده این هست که دختر افغان متولد ایران که کارت آمایش داره و تذکره و پاسپورت نداره با توجه به وضعیت فعلی افغانستان امکان گرفتن پاسپورت نیست اگر بخواد با اتباع کشور دیگری در ایران قانونی ازدواج کنه و ترک کنه ایران رو راهی هست آیا؟

پاسخ ها :

ازدواج اتباع افغان در ایران ازدواج اتباع افغان ازدواج اتباع ازدواج اتباع