مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت. افترای عملی

سلام. حدودیکسال قبل درمقابل منزل مادری ام برادرم بایکی از مستاجرین مغازه منزل مادرم به مشکل خورده وپس از تمام ماجرابرادرم روبه جمعیت کرده وگفته بروید وجمع نشوید که در این بین برادر خانم من که خودشخصی شروروسابقه داربوده خودرا درگیر میکندبا برادرم وظاهراجراحت برمیدارد ودراتفاق انشب اسم منرو که درب کسب مغازه بودم وهیچگونه دخالتی درواقعه نداشتم واشخاص زیادی بالخص کسبه شاهداتفاق بودند.ونمیدانم چطوردر برگه پزشکی جراحتی راکه به من نسبت داده بودتاییدکرده وبعدجلسه رسیدگی به این شکایت که قاضی اصلا درمورد واقعه انشب وبدون درخواست واعتنا به اظهارات من دررای صادره نوشته بوددرقسمت پرداخت دیه باتوجه به میزان ان قطعی میباشد یعنی نسبت به ان باوجوداشخاص زیادی وشواهد کسبه ان محل نمیتوان نسبت به رای خدشه ای واردکرد؟و درروزجلب من با2مامورویک فرد ناشناس که ظاهرادوستش بودبابرنامه قبلی واردمنزل بنده شده واقدام به تفتیش منزل کرده و2عددتلویزیون و2عدد گوشی ویک کپسول اتش نشانی روبه عنوان اموال مسروقه ومقداری موادمخدرروبه لوازمای منزل بنده انداخته وبامعرفی انهابه عنوان کشف شده به مامورین سپرده وخلاصه به بازداشت میبرن وچون از3ماه قبل خواهرش غیرموجه ترک منزل کرده بودباهماهنگی ها ودر اختیارگذاشتن کلیدهای منزل به برادرش بعدانتقال من باهمکاری دوستش به منزل من امده ولوازمی ومدارکی راکه درشکایت نتوانم علیه خانم استفاده کنم به سرقت برده که موقع خروج ازمنزل من بادوکیسه که دراختیاردوستش بوده مشاهده شده .حالادرمهلت اعتراض بهتر براینست که تمام این اقدامات رادرشکایتی تنظیم کنم؟

پاسخ ها :

حسام الدین قاموس مقدم

جناب آقای حسام الدین قاموس مقدم :

با سلام
کلیه موارد باید در فرصت اعتراض در قالب لایحه تجدیدنظرخواهی ثبت و به دادگاه تجدیدنظر ارائه شود. علاوه بر این، شهود باید در لایحه معرفی شوند تا در صورت نیاز شهادتشان اخذ شود. همچنین در صورتی که تصویر دوربین از تردد افراد به منزلتان وجود دارد، در لایحه خود به آن اشاره و فیلمها را ضمیمه کنید یا در اولین جلسه رسیدگی ارائه نمایید.