سلام ممنون از راهنمایتون ولی شرمنده من متوجه نشدم اخه تو حکم دادگاه نوشته پرونده به شورای حل اختلاف اعاده می شود
پاسخ سوال سوم : اگر در رای دادگاه نگارش شده ، پرونده به شورای حل اختلاف دادگستری ارجاع و احاله می شود ، دادگاه خود مبادرت به ارجاع پرونده به شورای حل اختلاف دادگستری خواهد نمود . اگر چه ضرری نخواهد داشت شما مستقیما این موضوع را از مدیردفتر دادگاه رسیدگی کننده به پرونده پیگیری و جویا شوید .
سلام" در فرض سؤال پرونده ای که در دادگاه رسیدگی و مورد حکم واقع شده است در واحد اجرای احکام مدنی همان دادگاه اجرا می شود و به شورای حل اختلاف دادگستری ارجاع نخواهد شد و برای مابقی طلبتان به مبلغ 18 میلیون تومان نیز می باید به شورای حل اختلاف دادگستری محل اقامت خوانده دادخواست مطالبه بدهید .
می خوام بدونم پرونده را خود دادگاه می فرسته همون شعبه ای که در شورای حل اختلاف شکایت کرده بودم یا نه
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.