مشاوره حقوقی رایگان - شروط ضمن ازدواج

سلام چند سوال درباره شروط ضمن ازدواج داشتم
1- حق سکونت کلی است و شامل خارج از کشور هم میشه در صورتیکه به زوجه داده شود؟
2- اجازه خروج از کشور زوجه بدین معنی است که زوجه بدون اطلاع زوج می تونه از کشور خارج بشه ؟ و هنگام تمدید گذرنامه زوج در جریان امر قرار می گیرد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر کلی نیست اگر می خواهید شامل خروج از کشور هم باشد باید مجزا آن را هم قید کنید
بله در این خصوص از زوج وکالت بلاعزل اخذ کنید و ترجیحا تمامی این روند در دفترخانه اسناد رسمی اجرایی شود