مشاوره حقوقی رایگان - اشکال به حکم دادگاه بدوی

با سلام
به دیوان عدالت اداری دادخواستی مبنی بر (الزام به صدور پروانه ساختمانی - الزام به اصلاح پروانه ساختمانی - احراز وقوع تخلف ) داده شده
دادگاه بدوی سه خواسته بالا را اینگونه تفسیر کرده است (شاکی اجمالاً اظهار داشته اند اقدامات و تصميمات اتخاذ شده از سوی مشتکی عنه بدون در نظر گرفتن حق و حقوق قانونی وی بوده و اين امر باعث ورود ضرر و زيان عديده ای به وی شده است فلذا تخلف از قانون مشهود بوده و تقاضای رسيدگی و صدور حکم مقتضی را دارد)

بعد رای داده است:
(نظر به اينکه کليه اقدامات انجام شده از سوی مشتکی عنها در راستای قانون و مقررات جاريه و به نحو صحيح و همسان با واقع صورت گرفته و اقدامات اتخاذ شده جهت مبانی و ارکان و جهات شکلی و ماهوی مخالفتی با موازين قانونی حاکم بر آن نداشته فلذا تخطی از مقررات مشهود نمی باشد و شکايت مطروحه غيروارد تشخيص و مستنداً به مفهوم مخالف ماده 11از قانون تشکيلات و آيين دادرسی ديوان عدالت اداری حکم به رد شکايت صادر و اعلام می گردد)

سوال
1. ایا می توان جهت دادگاه تجدید نظر ادعا کرد که "عنوان تضییع" حقوق خواسته شاکی نبوده و نسبت به خواسته های مطرح شده شاکی اعم من وجه است لذا استناد دادگاه به مفهوم مخالف ماده 11 حکم خارج از موضوع شکایت است.
تا دادگاه تجدید رای دادگاه بدوی را تایید نکند.

2. ایا می تواند ادعا کرد اگر کلیه اقدامات انجام شده از طرف مشتکی عنها در راستای قانون است چرا تاکنون از صدور پروانه ممانعت کرده اند یا ان را به تعویق انداخته اند.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فرصت اعتراض باقیست به رای اعتراض کنید