مشاوره حقوقی رایگان - فسخ سند صلح عمری

با سلام
مادربزرگم سند خانه اش را به طور مساوی به نام فرزندانش صلح عمری با حق خیار فسخ 70 ساله زده است . حال یکی از فرزندانش فوت کرده است یعنی فرزند(متصالح) زودتر از مادربزرگم(مصالح) فوت کرده است.

الان مادر بزرگم بعد از مرگ متصالح سند صلح را فسخ کرد تا به فرزندان متصالح مالی نرسد.
آیا فرزندان متصالح میتوانند شکایت کنند از فسخ و سند را دوباره پس بگیرند؟

پاسخ ها :

فسخ سند صلح عمری فوت متصالح صلح عمری