مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد و جلب مهریه

با سلام سه تا سوال داشتم
اگر پرداخت سکه چند روز دیرتر از سررسید باشه مثلا بیستم پنج ماه یکبار باشه ولی چهار پنج روز یا یک هفته دیرتر بشه بعداً می تونه مدعی دیرکرد و خسارت تاخیر بشه؟
دوم اینکه اگر بعد از اعسار و قسط بندی شدن نتوانیم پرداخت کنیم باز هم حکم جلب صادر میشه؟
سوم اینکه اگر الان که اعسار دادیم و پنج ماه یکبار یک سکه بریدند باز هم خانوم می تونه بیاد و روی حساب حقوقم اقدام کنه و از اون هم سهم بگیره؟

سپاس فراوان از وکلای گرامی

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خسارت خیر ولی اگر یک روز هم دیر شود می‌تواند دستور جلب شما را بگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر تاخیر تادیه تعلق نمی گیرد
در صورتی که پرداخت نکنید بله احتمال جلب وجود دارد