مشاوره حقوقی رایگان - موتورم که سرقت شده بود ترخیص کردم گفتند برای شما نیست

سلام موتورم چند سال پیش دزدیدن 2ماه پیش اطلاع دادن تو پلیس تاکستان هست رفتم ترخیص کردم شماره شاسی وتنه سنگ خورده بود از رو پلاک دادن رفتم تعویص پلاک گفتن نامه کف از اگاهی بگو اتوماسیون کنند رفتم شماره تنه رو در اوردن گفتند مال شما نیست موتورم موند اونجا از تاکستان هم موتور به من دادن هیچ برگه ای به من ندادن چیکار کنم ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر مالک نیستید یا وکالت نامه ندارید نمی‌تواند آن را ترخیص کنید