مشاوره حقوقی رایگان - عدم شفاف سازی و نداشتن حساب

با سلام
بنده واحدی در مجتمع مسکونی خریداری کردم که هیئت مدیره آن با نظر کارشناس متری 400 هزار تومن برای مخارج کارهای ساخت درخواست کرد ولی الان دوباره متری 100 هزارتومان علی الحساب درخواست کرده و وقتی اعتراض میکنیم میگویند اینبار هم کارشناس اومده و نظر کارشناس قبل وحی منزل که نیست!
حتی با (دادخواست الزام به ارائه بیلان) قبول نمیکنند پرینت شفاف سازی مخارج ساخت و ساز و گزارش تراز مالی را ارائه دهند.
درضمن حساب به عنوان شرکت ندارند و حساب شخص مدیر عامل دارند و پرداخت همه موارد( ساخت و ساز و شارژ و ... ) در حساب شخص میرود. اظهارنامه درخواست شماره حساب شرکت هم فرستادم میگویند به صورت چک پرداخت کنید (که این مورد خلاف اساسنامه مجتمع هست)
الان هم اصلا اجازه ورود به ساختمان به من نمیدن که کولر واحد خودم رو نصب کنم و میگویند شما بدهکار هستید ( واحد بنده خالی است فعلا و من ساکن نیستم)
لطفا راهنمایی کنید بنده چه باید کنم؟ و اصلا اجازه ورود ندادن قانونی است؟
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

عدم شفاف سازی هزینه های مجتمع مسکونی شکایت از هیئت مدیره ساختمان عدم اجازه ورود به ساختمان با ادعای بدهی شارژ ساختمان ساختمان