مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان

سلام.
، 3سال پیش آپارتمانی را خریداری کردیم به صورت قولنامه. 180میلیون از مبلغ کل باقی ماند که فروشنده به ما گفت سند مجتمع گرو بانک است بدلیل بدهی وام وبه هر واحد مبلغ 180میلیون میخوره. وشما این پول رو که به من بدهکارید بدهی بانک رو بدهید. وقرار شد سند منزل، 6ماه بعد حاضر شود.
بعد از اینکه ما در آپارتمان ساکن شدیم متوجه شدیم. صاحب اصلی مجتمع بدلیل بدهی در زندان است. وتا وقتی بدهی کل مجتمع داده نشود سندکلی آزاد نمیشود. وهر کدام از همسایه ها مجبور شدن سهمی از بدهی که به واحدشان تعلق میگرفت را بدهند. ما هم 180میلیون طبق قولنامه را دادیم. ولی بدهی واحد ما الان 250میلیون شده وفروشنده ما بقی را تقبل نمیکند. ومیگوید شما خودتان دیر پرداخت کرده اید. در صورتی که درزمان انعقاد قولنامه قرار شد مابقی را خودش بپردازد.
ولی الان قبول نمیکند. وروز به روز به بدهی بانک اضافه میشود. چیکار کنیم ؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت بدهی بانک توسط فروشنده آپارتمان مسئولیت پرداخت بدهی بانکی آپارتمان بعد از خرید خرید آپارتمان