مشاوره حقوقی رایگان - وصول لایحه

سلام وقت بخیر
همسر بنده علاوه بر میل باطنی بنده خواستن طلاق توافقی بگیریم. خواهان این پرونده بنده روکردن.
و از شرح حال پرونده هیچ اطلاعاتی نداشتم. امروز ناخواسته داخل ثنا گزارش گرفتم که نوشته بود. گواهی عدم سازش زوجه صادر گردید. وبعد وصول لایحه از جانب همسر بنده و وکلا میخواستم بدونم این یعنی چی

لازم بذکر هست که تو گزارشات زده پرونده مخدومه می باشد

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمالا وکالت در طلاق به همسرتان داده تا از جانب شما اقدام به طلاق کند و به همین علت از روند اطلاعی نداشته اید