مشاوره حقوقی رایگان - ادعای کذب پرداخت نشدن باقی پول فروش خودرو بابت سند نزدن

باسلام خدمت تمامی بزرگوارن
اینجانب خودروی اینجانب به علت بدهی بانکی صاحب پلاک توقیف شده که اینجانب باتوجه به بیعنامه ای که ازفروشنده داشتم به تاریخ 6سال قبل تقاضای شخص ثالث والزام به سند دادم که دربیع نامه نوشته شده که خودروبه مبلغ 12ملیون معامله گردید که ازکل مبلغ مبلغ 7ملیون نقدارسیدشده وباقیمانده ان بایدیک ماهه تسویه گرددواکنون که فروشنده خودرودیده اینجانب تقاضای الزام به سند و مطالبه خسارت راکرده ام امروز در دادگاه خطاب به قاضی راجع به سند نزدن گفتن ایشون مبلغ 5ملیون از باقی معامله راپرداخت نکردن ومطالبه اون 5ملیون که اینجانب تمام مبلغ رابعدازیکماه ازخریدخودروپرداخت کرده ام به ایشون را ولی دربیعنامه رسید نکردم رابه مبلغ روز را کردن وسوالم اینکه ایا ایشون بعداز6سال ازفروش خودرومیتواندهمچنین ادعایی بکندوالان هم ایشون خودرورابابت طلبش توقیف نکرده وبانک بابت بدهی فروشنده توقیف کرده وضمن اینکه تمام مدارک هویتی خودرودردست بنده میباشدواینکه دادگاه چه حکمی صادرمیکندشماراجون هرکس دوست دارین خواهشمندم کمکم کنیدچون تمام داراییم همین خودرو میباشد

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید به شهود برای اثبات ادعای خود استناد کنید