مشاوره حقوقی رایگان - فسخ وکالت کاری بانکی و دادخواست استرداد سند

بنده وکالت کاری 3ساله به برادرم دادم که ایشان از طریق سند ملکی ام وام بانکی دریافت کند و از بابت ضمانت ازیشان 60 میلیون سفته گرفتم اما فقط در پشت سفته ها قید شده که بابت ضمانت وام بانک گرفته شده است و روی سفته ها سفیدامضا میباشد از زمان وکالت 3ساله هم 2سال و 2ماه گذشته است بنده باتوجه به عدم ایفای تعهد برادرم در پرداخت اقساط بانک قصد استرداد سند ملکی ام را دارم و میخواهم سندم از ضمانت بانکی خارج شود باید چکار کنم آیا وکالت قابل فسخ است یا آیا سفته ها را با توجه به درج قید ضمانت بانکی میتوانم به موقع اجرا بگذارم و سندم را آزاد کنم یا خیر ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

بانک تا تسویه وام سند را آزاد نمیکند و رفع ضمانت ممکن نیست. ابتدا باید بروید وام را تسویه کنید تا بعد وثیقه شما آزاد شود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

سلام
خیر . تا انجام تعهد هیچ اقدامی نمیتوانید انجام دهید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما نمی توانید سند را آزاد کنید مگر اینکه برادرتان یک سند معادل سند شما به بانک بدهد پسند خانه را پس بگیرید ویا باید همه اقساط پرداخت شود .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر مدت وکالتنامه منقضی شده است مسلما اختیارات مندرج در ان نیز منقصی شده است اما مهم اقدامات انجام شده وکیل با این وکالتنامه در طول این مدت سه ساله است که مشکل ساز خواهد بود در ضمن چنانچه ملک شما وثیقه و ضمانت بدهی های برادر شما قرار گرفته باشد لازم الاجرا خواهد بود و در مورد سفته ها نیز در صورت رعایت الزامات ان قابل مطالبه ودر غیر این صورت نیز بعنوان سند عادی قابل استناد خواهد بود