مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت به عنوان خیانت در امانت

سلام اینجانب دو سال پیش از شهر یزد از شرکت تولیدی جنس خریدم که متاسفانه قسمتی از ان را نتوانستم بفروشم و مرجوع نمودم که مبلغ 9 م تومان حسابم موند. بنده شریک داشتم بدون اطلاع بنده به شرکت مراجعه نموده و مبلغ بدهی رو داده و شرکت مدارک بنده رو از جمله سفته به مبلغ 60 م تومان به ایشان انتقال داده بدون اینکه مشخص کنه مانده بدهی رو. شریک بنده هم به علیه من شکایت کل سفته رو داده. بنده هم با تماس های مکرر اطلاع دادم نامه بده و مبلغ و مشخص کنه که امروز و فردا میکنه. تقاضای جلب شخص ثالث دادم که نیومدن. و به نفر شاهد هم بردم که بدهی بنده 9 میلیونه وهنوز رای نیومده. لطفا راهنمایی بفرماید که چگونه از شرکت مورد نظر شکایت کنم. ممنون.

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدم شما هموطن گرامی
اگر شریک شما سِمت و مجوزی برای دریافت سفته ها نداشته، می تونی به جرم خیانت در امانت شکایت کنی.
موفق باشید.