مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله تغییر نام و امکان تغییر نام کوچک

باسلام بنده اسمم جواد هستش میخام به آرمین تغییر نام دهم.درخواست اولیه بنده به ثبت اول باشکست مواجه شو و رد شد.. دادخواست قضایی دادم 16آذردادگاهم هستش میخاستم ببینم امکان تغییرنام وجودداره؟چه اسنادوادله ای میتونم برای مجاب کردن قاضی ارائه دهم؟ و موضوع مهم دیگر اینکه حق الوکاله تغییر نام حدودا چقدر هست؟سپاس از دوستان عزیز

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید مجددا دادخواست داد تماس بگیرید ب حق الوکاله

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در بیشتر موارد دادگاهها نیز با تغییر نامهای مذهبی مخالفت می کنند ولی چنانچه به موجب استشهادیه ای که می بایست پیوست دادخواست خود می کردید برای دادگاه محرز شود که شما میان خانواده و اقوام و دوستان به اسم آرمین شناخته می شوید و نام شناسنامه ای شما نامأنوس است، ممکن است دادگاه با تغییر نام شما موافقت کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معمولا قبول تغییر نام های مذهبی اندکی دشوار است ولی خب بعید نیست باید مدارکی ارائه کنید تا مقام قضایی قانع شود
حق الوکاله وکیل توافقی است در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای تغییر نام از طریق دادگاه محترم می بایست مواردی ماننددادخواست و سایر موارد لحاظ شود چرا که شما فقط یک بار می توانید این اقدام را انجام دهید پس بهتر است مشاوره داشته باشید در ضمن حق الوکاله توافقی است