مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه اومده دفاع از اتهام انتسابی

سلام. بنده در رشت مغازه لوازم خانگی دارم و جواز کسب دارم. ولی یکسالی هست بخاطر مشکلات با تعزیرات مغازم بسته است و حسابهام و خط موبایلم مسدود شد و از خط موبایل و حساب همسرم استفاده میکنم..
10ماه هست برای خرج زندگیم 4قلم از وسایلهام رو تو برنامه ... و ... میزارم برای فروش* (2تاشماره موبایل دادن که 911اصلی و918 قسمت توضیحات)* و بخاطر نداشتن انبار برای اون اجناس مجبور شدم وسایل رو بذارم خونه ب نماینده مغازم. وقتی جنسی میفروختم ادرس رو به ب میدادم تا پست بکنه و از سودم بهش میدادم. تاریخ 98/3/19 خانمN از کرج تماس گرفت اتو مخزندار خواست من هم توضیحات دادم و پول500000 رو واریز کرد. و ادرس رو به ب دادم که پست بکنه.. اون مدت درگیر کار تعزیرات و دارایی و عروسی برادرزنم بودم دیگه فراموش کردم پیگیری بکنم و از شانس بدم گوشیم روز عروسی شکست دیگه گوشی نداشتم خط911خاموش شد ولی خط918 که واتساپ، تلگرام911 از اول هم روی اون گوشیم نصب بود روشن بود. تا اینکه 98/4/25 فهمیدم حساب خانومم مسدود شده رفتیم بانک.. فهمیدیم خانمN شکایت کرده که اتو دستش نرسیده *از نمایندم ب پرسیدم چرا پست نکرده. که اخرش فهمیدم فراموش کرده* با خانومN تماس گرفتم تلاش کردم دلجویی بکنم و خودم 98/4/27 اتو را پست کردم.
N اتو را تحویل گرفت. ولی گفتن رضایت نمیدن باید خسارت بدم که گفتم چشم.
بعد مادرخانمN بنام خانمM بهم زنگ زد گفت که من کارمند دادگاه هستم و روند شکایت را خودش انجام داده به جرم کلاهبرداری اینترنتی و رضایت نمیدم باید خسارتون را بدم خیلی بنده را تهدید کرد. حتی پروندهای تعزیراتی من را بهم گفت. ولی باز من گفتم چشم خسارت میدم..
بعد از چندروز بهشون رنگ زدم خواهش کردم که رضایت بدن چون خانم من باردار هستن و تو ماه 7 هست درست نیست ایشون از جریان خبر نداره و طرف حسابشون من هستم. ولی خانمMگفت رضایتم را قبول نکردن قاضی گفته ابلاغیه میدیم باید بیان کرج.
و تا امروز 98/5/15 به ابلاغیه اومد. و بجز این ابلاغیه تو این مدت هیچی حتی اسمس هم نیومد..
حالا سوالات من اینهاست که
1_ من با اون خانم حرف زدم چرا از خانم من شکایت کرده؟؟
2_ وقتی هنور ابلاغبه با جلسه دادگاه یا حکمی صادر نشده چطور و با چه منطقی حساب مسدود شده و به چه حقی و حکمی از تمام پروندهایه من خانمM از خودم بهتر خبر داشت.
3_ از شما درخواست راهنمایی دارم..خواهش میکنم چون من نمیتونم برم کرج و مهمتر چون ماه اخر بارداری خانمم هست و ابلاغیه بنامش هست نمیتونه کرج بره..

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

چون به حساب خانم شما رفته از وی شکایت شده .حتما یک جلسه به دادگاه برای ورضایت بگیری وگرنه محکوم میشوید.

یک وکیل

باید وکیل بگیرید .