مشاوره حقوقی رایگان - خروج از شرکت سهامی خاص

چند سال پیش سهامدار شرکتی سهامی خاص شدم برگه سهام و ثبت سهم در اداره ثبت صورت نگرفته و دفتر سهام هم در شرکت وجود نداشته ، در اگهی تغییرات شرکت من بعنوان عضو هیت مدیره معرفی شدم. علت تخلفات مدیران شرکت درخواست خروج از شرکت و واگذاری سهامم را کردم موافقت نشد تا اینکه نایب رییس هیئت مدیره سهامم را زی قرار داد خرید و وکالتنامه رسمی تنظیم کردیم و سود زیان و تعهدات مالی شرکت و سهام را بهش واگذار کردم و تعهد داد ثبت تغییرات سهم را انجام دهد.
متاسفانه بعد از 5 سال هنوز تغییرات انجام نداده و نام من بعنوان عضو هیئت مدیره در ثبت شرکتهاست . دیون بیمه و مالیات شرکت برای من بصورت توقیف حساب و اموال بار میشود. با ارسال اظهارنامه هم اتفاقی نیفتاد لذا دادخواست الزام به ثبت تغییرات و جبران خسارتهای بنده بر علیه ریاست و معاون هیثت مدیره و شرکت را دادم و در نوبت رسیدگی است.
چه اسنادی باید به دادگاه ارایه کنم ؟
چرا در توقیف حساب به درصد مالکیت من توجه نمیشود و حساب من به اندازه کل بدهی شرکت توقیف میشود؟
با توجه به اینکه من حق امضا نداشتم و هیچ صورت جلسه هیئت مدیره و مصوبه سود و زیان و ترازنامه مالی و ... تنظیم نشده
و بدهی های قانونی و دیون دیگر شرکت در تعهد خریدار سهام قرار گرفته، آیا برای گرفتن نتیجه مطلوب (خروج از شرکت و ازاد سازی حساب) نیاز به وکیل دارم؟
با تشکر

پاسخ ها :

خروج از شرکت سهامی خاص خروج از شرکت شرکت سهامی خاص