مشاوره حقوقی رایگان - عدم پیگیری پرونده

باسلام
بنده پرونده ای داشتم که فکر میکردم مختومه شده از اجرای احکام نامه ای آمده که 26میلیون ظرف ده روز پرداخت کنم کپی پرونده را گرفتم متوجه شدم وکیلم ن فقط اعلام وکالت کرده و دیگر هیچ... رای غیابی مورد اعتراض واقع شد و تجدید نظر قرار اعدادی (کارشناس سه نفره) که بعلت عدم پرداخت هزینه کارشناسی دوباره از بدوی به تجدید نظر و بدلیل عدم واریز کارشناسی رای غیابی را تایید و الان در اجرای احکام هست در قرارداد با وکیل ذکر شده بود تمام هزینه ها بعهده وکیل است ..
1- چطور جلوی اجرا را بگیرم
2- علیه وکیل چه شکایتی مطرح کنم زودتر نتیجه بگیرم؟
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

زهرا غریب زاده

زهرا غریب زاده :

استان :

با سلام. برای توقف عملیات اجرایی اگر دلایل و مستندات کافی دارید باید دادخواست به دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید که اگر با موافقت قاضی مواجه شد که عملیاتی اجرایی متوقف میشود. اگر تخلفی متوجه وکیل شما شده باشد مرجع رسیدگی به تخلف ایشون کانون وکلای دادگستری میباشد.