مشاوره حقوقی رایگان - نشانی شعبه 5031 دادسرا عمومی تهران

سلام وقت به خیر.بعد از مراجعه به بانک در مورد خطای کارت بانکی{حساب مرتبط به کارت نامعتبر است}نتیجه این شد که:حساب از طرف دادسرای عمومی تهران شعبه5031 مسدود شده است منتهی از هیچ کجا موفق به دریافت آدرس نشدم و شماره تلفنی هم که از طرف بانک برای پیگیری داده شده،یا کسی جواب نمیده یا اِشغال میزنه... ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطور میتونم به آدرس شعبه5031دادسرای عمومی تهران دست پیدا کنم.تشکر از وقتی که گذاشتید.

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام احتمالا شماره شعبه را اشتباها به شما اعلام نموده اند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید از طریق بانک مرجع صدور دستور مسدودی حساب را پیدا کنید و از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی نشانی آنرا پیگیری کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
به دفتر دادگستری مراجعه کنید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از نرم افزار های مسیریاب استفاده کنید