مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جابجایی اداری

سلام. بنده به صورت شرکتی داخل یکی از مراکز بهداشت به عنوان پذیرش و خدمات کارمی کردم که ریاست ان مرکز با تهمت های بسیار ودروغ به مسولین بنده را جابجا کرد وبه یک مرکز که 30 کیلومتر فاصله دارد فرستادند الان حدود 7 ماه است که انجام در این هفت ماه بنده پیش نمایده مجلس فرمانداری مسولین مربوطه امام جمعه رفتم بخاطر این موضوع و مسولین مربوطه بخاطر رفتن به این جاها بنده را به ان مرکز برنمی گردانند و هردفعه دلایل واهی میاورند متاسفانه ریاست ان مرکز چون پزشک است مورد حمایت است و به من میگویند چون مدرک نداری حق را به وی میدهیم حال میخواهم شکایت کنم و به ان مرکز برگردم ولی نمی دانم چگونه ؟ و چه دادخواستی بدهم ؟
ساکن یکی شهرستان های اصفهان هستم

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از طریق بازرسی و حراست مرکز مربوطه پیگیری کنید . اگر اسناد و مدارک کامل بر تضییع حق خود دارید در صورت عدم نتیجه به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید .