مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام
من فرم درخواست اسممو پر کردم تقریبا یک ماه پیش بهم گفتن سه تا شش ماه طول میکشه که نتیجش بیاد راهی هست بشه سریع تر انجام بشه
چون از اسم فاطمه دارم تغییر میدم گفتن مخالفت میشه بعد باید برم دادگستری،من هم قصد مهاجرت دارم،میشه کاری کرد که روندش سریع تر بشه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید روند اداری طی بشه حضوری پیگیری باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
تغییر عناوین مذهبی دشوار استو باید دادخواست تغییر نام می دادید
در صورت تمایل با بنده جهت همکاری تماس بگیرید