مشاوره حقوقی رایگان - آزاد کردن خودروی فک پلاک شده بدون سند

سلام خسته نباشید
من یک سال پیش یک ماشین خریداری کردم که تمام پول آن را پرداخت کردم ولی سند آن را نگرفته بودم بعد شخصی که ماشین را به من داده کلاهبردار است و قایم شده او ماشین را از یک شخص دیگر گرفته و پول آن را نداده و آن شخص نیز از یک نفر دیگر خریداری کرده بود که هنوز سند را بنام نکرده بود صاحب اصلی سند از ما شکایت کرد که پلاکش را بدهیم و ماشین را خوابوند ما هم با حکم دادگاه ماشین را فک پلاک کردیم ولی ماشین خوابید الان سند را میخواهیم که ماشین را آزاد کنیم و تعویض پلاک نماییم اما سند پیش شخصی است که پول آن را دریافت نکرده و او نیز سند رو نمیده که من ماشینم را آزاد کنم میگه پول ماشین رو هنوز از اون کلاهبردار نگرفتم سند رو نمیدم لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم ماشینم آزاد بشه ممنون میشم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما باید از شخص کلاهبردار نیز شکایت کنید که نتیجه اش رد مال خواهد بود.یااللع

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید به طرفیت فروشنده و یا افراد مرتبط دعوی الزام به تنظیم سند در دفترخانه محل اقامه نمایید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال به طرفیت ایادی بدهید نیاز به مشاوره حضوری دارید در صورت نیاز با همراه بنده تماس بگیرید

یک وکیل

سلام" در این فرض سوال به نظر می رسد موضوع منطبق بر مستحق للغیر بر آمدن کل مبیع باشد چونکه مالک اصلی(صاحب سند خودرو) معامله ای صورت نداده و ثمن مبیع را دریافت ننموده است مگر بیع صحیح صورت گرفته باشد که در اینصورت راهکار قانونی آن الزام به انجام تعهدات و تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و مالک اصلی راهکار قانونی آنست .

یک وکیل

با سلام
در صورتی که پاسخ خود را دریافت ننموده اید لطفابا اینجانب تماس بگیرین

یک وکیل

سلام. دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و مالک اصلی بدهید