مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

باسلام
بعد فوت پدرم مادربزرگم سهم الارث خودش را به بنده بخشید مثل ملک و خودرو و وجه نقد. از ایشان فیلم زنده دارم که ادعا میکند همه را بمن بخشیده و با عقل کامل و سه تا شاهد.
حالا عموی بنده میخواد شکایت کنه که چرا بدون اجازه من سهم الارثشو به شما داده. و این جریان برای 3 سال پیش میباشد.
و اینکه زمین پدربزرگ من را بعد از فوت ایشان بدون اجازه پدرم و بقیه فروخته در سال 1360. حالا بنده با توجه به کینه ای که به ایشان گرفتم چون از مال پدری هیچی به پدرم نداده و ادعا مال و اموال پدرم کرده. بنده میخوام شکایت کنم. جرمشان به چه صورته. سن ایشان 70 سالشونه. آیا زندانی هم داره. چون درآمدشو 38 ساله به جیب زده. زمین و باغ کشاورزی.ممنون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام ماجرا اندکی پیچیده است بهتر است حضوراً با وکیل مشاوره کنید

عادل بابایی

عادل بابایی :

با توجه به شرایط ایشان بعید است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

جرمی به نظر نمیرسد مگر انتقال مال غیر محقق شده باشد که در این صورت در حکم کلاهبرداری است