مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بدهی

درود بر شما. با شخصی معامله‌ای کردم و ایشان مبلغ توافق شده را پرداخت نکرد، شکایت کردم و در شورای حل اختلاف تخفیف و دوماه مهلت به ایشان دادم در حکم ضمانت اجرایی و جبران دیرکرد درصورت عدم پرداخت هم قید شده. الان دوماه مهلتی که به ایشان دادم گذشته و مبلغ را واریز نمی‌کند. لطفا راهنمایی کنید که من چه کار موثری می‌توانم انجام دهم و آیا می‌توانم تخفیفی که به طرف دادم را هم مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت صدور حکم در خواست صدور اجرائیه بدید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست اجرای سازش نامه و گزارش اصلاحی را مطرح نمایید و

و شما میتوانید اصل مبلغ و خسارت وجه التزام تأخیر در انجام تعهد را مطالبه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان تنظیم نمایید