مشاوره حقوقی رایگان - نزاع

سلام من در مشهد با یه پسری دعوا میشه دوتا پس گردنش میزنم 3تا لگد اون میزنه فوش ناموسی میده ولی مردم میگن مریضه ولی میفهمه تموم میشه میره باباش و میاره هیچی نمیگم 3تا تو گوشی میزنه بعد پسرش با لگدمیزنه تو کمر من میفتم ن فوش میدم ن باباشو میزنم هیچ باباش تهدید میکنه دیگه نمیزارم بیای پارک... شکایت میکنم پزشکی قانونی میرم کبودی اون روز بود شاهد دارم الان رفته ولی فکم درد میکنه میخاستم ببینم مورد 1ایا دیه داره یا ن من باید چیکار کنم ممنون میشم جواب بدین.

پاسخ ها :

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام میتوانید معرفی نامه پزشکی قانونی بگیرید اگر فک شما آسیب دیده باشد با تشخیص و تعیین میزان آسیب دیدگی توسط پزشکی قانونی امکان مطالبه دیه وجود دارد