مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به پخش عکس خصوصی

سلام. برای بنده یه پیامک اومده شکواییه شماره...ارسالی از طریق سامانه خدمات قضایی به شعبه ..شورای حل اختلاف شهرستان..ارجاع و با شماره و رمز شخصی ..ثبت گردید

من قبلا با یه دختری بودم که خانواده هامون در جریان بودن ولی اون دختر خیانت کرد بهم و با کسی دیگه ای نامزد کرده و چند روز پیش اون پسره که باهاش نامزد کرده عکس نامزدیشو برای من فرستاد و منم از عصبانیت به دختره پیام دادم این چه کاریه میخوای منم عکس هاتو پخش کنم .
و چند روز بعد این پیامک بالا اومد و چند بار هم از اون استان بهم زنگ زدن جواب ندادم

خواستم بدونم ثنا ثبت نام نکنم و ببینم اون پیام چیه و جواب تماسشون ندم این ماجرا تموم میشه و بیخیال شکایت میشن ؟یا اصلا حضور پیدا نکنم شورای حل اختلاف چون از طرفی هم راهش دوره برام

من خیلی نگرانم لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر جواب ندادن و عدم پیگیری پرونده شما را مختومه نمی کند بهتر است سعی کنید از خودتان دفاع نمایید و لایحه دفاعیه ارسال کنید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید