مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خانه قولنامه ای

سلام وخسته نباشید من سال نود یه خونه ای روخریدم درآن زمان قولنامه رابه اسم خانمم زدم وچکهای پرداخت شده ازدسته چک من بوده است درسال نود وپنج بدلیل مشکلات مالی ازایران رفتم وخانمم ازمن درخواست وکالت حق طلاق خواست که من بهش دادم وخودش طلاقشو گرفت الان میتونم خونه را از اون پس بگیرم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست رجوع از هبه بدهید البته اگر عین موهوبه(خانه ) هنوز موجود باشد و ایشان نفروخته و یا تبدیل به مال دیگری نکرده باشد.