مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

سلام. برادر من چند سال پیش وکالت نامه ای به عنوان حق انتقال صلح و فروش به هر قیمت یه دفترچه کشاورزی بدون حدود اربعه به مساحت 8 هکتار از پدرم گرفته که کارهای مربوط به کشاورزی انجام دهد..اما زمین پدرم در حقیقت 4.5 هکتار است..برادرم با یه مبایعه نامه دستی و عادی که خریدار و فروشنده خودش هست و هیچ امضای شاهدی در مبایعه نامه وجود ندارد زمین رو خریده.
ما ورثه پدرم در دادگاه درخواست تقسیم ترکه دادیم که دادگاه رای به نفع ما داد...اما چند روز بعد برادرم با همان مدارک، دادخواست اثبات مالکیت داده و مهلت تجدید نظر در پرونده قبلی هنوز تموم نشده. الان ایا ممکن هست با نظرات کارشناسی و حکم بدوی دادگاه که به نفع ما هست ،در این پرونده جدید قاضی جدید یه نظر دیگه بدهد؟ دادگاه قبلی قاضی و کارشناس به وکالت نامه اش ترتیب اثر ندادند

پاسخ ها :

ادعای خرید ملک پدری توسط برادر مبایعه نامه ارث پدری ارث