مشاوره حقوقی رایگان - دروغ در طول نامزدی و تهمت و افترا زدن مادر عروس

بنده مدتی با دختر خانمی آشنا شدم اول ماه رابطه ما به خانواده دختر گفتیم تحقیق بکنید و جواب تحقیق رو مثبت دادن خانواده دختر و قرار شد دختر و پسر مدتی آشنا بشن با هم که ماه 3 ماهه با هم آشنا شدیم و خواستیم قدم برداریم برای ازدواج کردن مادر عروس گفت نه ما فهمیدیم داماد مشکل اخلاقی داره و معتاده و کلی حرف دیگه که من اول 3 تا تهمت رو دروغش را ثابت کردم بعد متوجه شدم مادر و یه خواهر تو این 2 هفته خواستگاری با دروغ گفتن به ما خواستن بدن دختر رو به کسی دیگه و من را از چشم دختر بیندازن
تو این مدت ابروی من در خانواده و محیط کار رفته و کلی مردم به من حرف میزنن و موضوع من در زبانهای دیگران می‌چرخه و آبرو و حیثیت من رفت
آیا می شود به مادر و دختر نیز کارمند دادگستری هست شکایت کنم و یا شکایت در بازرسی اداره دختر و مادر مطرح شود کدام بهتر است
ممنون و متشکر از لطف و محبت و خوبی شما وکلای نازنین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و