مشاوره حقوقی رایگان - ادعای فریب در ازدواج بعد از گذشت 9ماه زندگی زناشویی قابل اثبات و شکایت است؟

با سلام خانومی هستم 25ساله 9ماه ازدواج کردم متوجه اعتیاد شوهرم به شیشه و دارو شدم برای طلاق و مهریه اقدام کردم اما دایما منو تهدید میکنه به ابروریزی ادعا میکنه که من فریبش دادم و آتوی که از من داره رو تو دادگاه بر علیه من استفاده میکنه و شکایت میکنه. متاسفانه من قبل ازدواج با ایشون باکره نبودم و دوران بچگی ازاله بکارت (تجاوز) شدم و بعدها متوجه شدم که دیگه راهی نبود... و من این موضوع رو به ایشون گفتم تو دوران دوستی و شناخت حقیقت رو گفتم ولی باور نکردن این مسیله رو و اسرار داشتن که من با کسی بودم و از روی عشق و علاقه این بلا سرم آمده و با این طرز فکر خودش منو قبول کرد همینجوری که هستم. منم بلااجبار تایید کردم این حرفشون رو.
سوال من اینکه آیا من فریبش دادم؟ این ادعا قابل بررسی 9ماه زندگی زناشویی و رابطه داشتیم. ضمنا شوهرم ادعا میکنه که من از اعتیادش قبل ازدواج مطلع بودم و شاهد هم داره
ولی این ادعا صحت نداره فقط برای اینکه من مقصر نشون داده بشم اینکارو میکنه که ثابت کنه فریب خورده. تو روند طلاق و مهریه برام مشکل ساز میشه؟ من باید این ادعا رو رد کنم یا قبول؟ اگه رد کنم چه مشکلی پیش میاد ؟ یا اگه قبول کنم ؟ ممکن از مکالمات یا پیام های گذشتمون اسکرین داشته باشه به عنوان مدرک. ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام خیر این امر فریب در ازدواج نیست ضمن اینکه شما چند ماه زندگی زناشویی داشتید لذا لزومی نداره ازاله بکارت قبل از آن را بر عهده بگیرید بلکه اصل بر این است که زناشویی عامل آن بوده

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چنانچه اعتیاد همسر مخلل زندگی زناشویی است میتوانید تقاضای طلاق کنید