مشاوره حقوقی رایگان - امکان درخواست اظهاریه بازگشت به زندگی مشترک زوجه ناشزه

سلام
خانمی که نشوز او توسط دادرس اجرای احکام به اثبات رسیده و مدتی از صدور این رای میگذرد سپس توسط حکم جلب مهریه زوج را به زندان انداخته در ایامی که شوهر در زندان است می تواند جهت بی اثر کردن حکم نشوز اظهاریه درخواست بازگشت به زندگی مشترک بدهد؟

پاسخ ها :

نشوز بازگشت به زندگی مشترک حکم جلب مهریه