مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالای سفارش داده شده

سلام من ٤٠ روز پيش براى خريد تخت و كمد به مغازه در دلاوران مراجعه كردم و مبلغى بابت بيعانه پرداخت كردم و قرار بود بعد يماه تحويل بگيرم وسايلو و تصفيه كنم ولى متاسفانه تحويل ندادن و الانم هر چى تماس ميگيرم جواب نميده مغازشم بسته چيكار بايد بكنم

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، با اخذ اطلاعات از فروشنده علیه ایشان شکایت نمائید . مستندات لازم منجمله سند انتقال پول را ضمیه دادخواست کنید