مشاوره حقوقی رایگان - سند عادی 1337

با سلام
در سال 1337 یک قراردادی مبنی بر فروش مقدار 3500 متر زمین توسط پدرم انجام شده است.
که در سند مشخصات زمین به طور دقیق با ادرس های خیابان های قدیم در آن ذکر شده است.
در حال حاضر در این مکان تعدادی زیادی خانه از گذشته تا به امروز ساخت شده است. ایا با توجه به این ساختو ساز و تاریخ قرار داد و پول که بابت خرید پرداخت شده است ایا ما میتوانیم به عنوان وراث اقدام نماییم و زمین را برگردانیم ؟؟

ضمنا در قرارداد یک عدد از شماره شناسنامه اشتباه نوشته شده اما الباقی مشخصات صحیح است.

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام . بله قرارداد اعتبار یند عادی را دارد.