مشاوره حقوقی رایگان - رای رد اعسار از پرداخت محکوم به

باسلام و خسته نباشید رای صادرشده ولی به خواهان ابلاغ نشده چون ثنا نداره میگن رای فرستادیم زندان طرف با سند بیرون هستش من باید چه کار کنم
خواسته: اعسار از پرداخت محكوم به
گردشکار: دادگاه با توجه به محتويات پرونده و با استعانت از خداوند متعال ختم رسيدگی را
اعلام و مبادرت بصدور رای می نمايد.
*رای دادگاه*
در خصوص دعوی آقای... فرزند... به طرفيت آقای ... فرزند
... به خواسته اعسار از پرداخت محکوم به و تقسيط آن موضوع اجرائيه شماره
... مورخ 2/5/1401 صادره از شعبه اول دادگاه عمومی حقوقی
، با عنايت به اينکه خواهان باوصف تشخيص ضرورت حضور گواهان در محکمه
و ابالغ آن، گواهان خويش را در جلسه دادرسی مورخ 11/7/1401 حاضر ننموده است؛ دادگاه
دعوی خواهان را غير وارد تشخيص با استناد به مواد 8 و 9 قانون نحوه اجرای محکوميت
های مالی حکم به بطلان دعوی خواهان صادر و اعلام می دارد. رای صادره ظرف مهلت
بيست روز پس از ابلاغ قابل تجديد نظر در محاکم تجديد نظر استان تهران خواهد بود.