مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دادستان

آیا در مورد زیر میتوانم به دادستان مراجعه و شکایتم مطرح کنم؟
شکایت در دفتر خدمات قضایی ارایه دادم مراحل کار تکمیل و پرداخت انجام دادم . لیکن متوجه شدم بعد مدتی که دادخواست من اصلا توسط خدمات قضایی ارسال نشده . به اتحادیه آنها مورد را گزارش هم تلفنی هم اینترنتی دادم لیکن بنظر میرسد اتحادیه کار خاصی انجام نمیدهد و در کل بنفع زیر مجموعه خودشان یعنی دفاتر قضایی رفتار می کنند به کجا و روش دیگر میتوانم شکایتم از دفتر خدمات قضایی را پیگیری کنم؟
چه نوع شکایت کیفری مطرح کنم؟

پاسخ ها :

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
مراجعه شود به سایت کانون دفاتر خدمات قضایی یا ازطریق تلفن 1470شکایت یا اعتراض خود را ارائه دهد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده و لایحه شما صرفا از طرف دفاتر خدمات قضایی ارسال میشود به رئیس آنجا شکایت کنید