مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی کارت بانک شهر توسط پلیس فتا

شوهرم سه چهار سال اعتیاد داشت وبیرون می موند یک شب همراه چند نفر اومدوکارت بانکی رو که توش پولی نبود برداشت وگفت که یکی کارت نداره به من گفته کارت بانکیت رو بده ما مقداری پول واریز کنیم بعد کارتت رو بهت بدیم ،شوهر من هم از سر سادگی کارت رو به اونا داده بود به امید اینکه بهش برگردونن ،اونا هم رمز کارت رو عوض کردن وتا یک ماه ازش پول خلاف جابه جا کردن ،پلیس فتا با ما تماس گرفتاز هرمزگان وگفت که کارت شما مورد سو استفاده افراد خلافکار قرار گرفته هر چه زودتر مسدودش کنین ،ما هم رفتیم وبا تصویر شوهرم تو بانک مسدودش کردیم ،چون رمزش رو عوض کرده بودن ،حالا دو ساله کارتمون مسدوده وبانک یه شماره داده گفته بریم پلیس فتا ،ما هم می ترسیم که یه وقت شوهرم رو دستگیر کنن یا اینکه هر چقد پول جا به جا شده ما باید بدیم ،در ضمن اونموقع شوهرم گوشی نداشت که پیامک بیامد ،لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ساراد الوند

سرکار خانم ساراد الوند :

سلام صاحب حساب مسئول میشود مگر ثابت کندکارت مفقود شده و شما باید همان موقع ب بانک مراجعه میکردید ودر خواست مفقودیت میدادید والا مسئول هستید