مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوانم پرونده رهاشده توسط شعبه رو مجددا بجریان بندازم؟

باسلام وتشکراز راهنمایی شما. حدود دوسال قبل تو سایت آگهی اطراف شهرمون زمینی برای فروش گذاشته بودندکه پس از تماس وقرار، بازدیدکردیم ولی پسندمون نشد. توراه بازگشت فروشنده دلیل فروش روبیماری کلیوی فرزندش گفت واینکه مدتیه کلیه هاش ازکارافتاده و بایدسریعا پیوند شه والا مرگش حتمیه بااشک والتماس درخواست کمک مالی میکرد. جوریکه شدیدا تحت تأثیر قرارگرفتیم و درازای خرید زمین پول رو طی چندتاچک وچندتا واریزی بحساب فرزندش دراختیارش گذاشتیم. بعدازاون متوجه شدیم زمین مال مرحوم پدربزرگش بوده وحتی بابت بیماری فرزندش هم صددرصد دروغ گفته بود. ماهم باحضور فروشنده توافقی قرارداد زمین رو که چندروزی از انجامش گذشته بودو هیچ اقدام قانونی وغیره روش انجام نشده بود فسخ کردیم و نوشته ای باحضور چندین شاهدبابت طلبمون وواریزیها وچکها باخط وامضاواثرانگشت خودش ازش گرفتیم. ولی متأسفانه پول رو علیرغم اصرارما و تمام راههاییکه روبروش گذاشتیم مثل پیشنهاددریافت وام و غیره برنگردوند. تااول اظهارنامه با پیوست دست نوشته فوق الذکر براش فرستادیم ودوهفته مهلت دادیم(درخواست ما واضحا طلب پولمون بود واینکه اگر برنگردونند تمام عواقب وهزینه ها اعم از دادرسی ووکیل (احتمالی) وغیره.بعهده خودش خواهد بود وهیییچ ادعایی مبنی بر درخواست ملک نداشتیم) که جواب نگرفتیم بعد شکایت کردیم وابتدا به حل اختلاف بعدازاون به شعبه حقوقی ارجاع شدیم که بامحاسبه مبلغ واریزیمون که حدود 60میلیون بود، ابتدا حدود سه میلیون ومجددا یکمیلیونو چندصد تومان بدستور شعبه دادگاه برای حق دادرسی واریز کردیم. حدود یکسالو نیم بیشتر گذشته اما بدهکار ماکلا توهیچکدام از جلسات دادگاه شرکت نکردو کاملا مشخصه که قصد پرداخت هم نداره. بعداز اینهمه احضارو رفتو آمد بی نتیجه والکی دوهفته قبل مجددا دادگاه منو احضارکرد،، وقتی رفتم گفتند تاحالا راهو اشتباه اومدی بنابراین این پرونده بسته میشه ومجددا بایستی حق دادرسی رو بپردازی و درخواست جدید مطرح کنی و وکیل بگیری. متاسفانه اون وجهی که هنوز امیدبه برگشتش دارم کل دارایی من بود و بنده خانمی 50ساله و خانه دارم و هیچگونه درامد ویا کسبوکارو حقوقی ندارم وحتی حق دادرسی قبلی رو باسختی وقرضوقوله فراهم کردم. حالا سوالم اینه آیا صلاحه ویا میتوانم از شعبه شکایت کنم؟ اگرشکایت کنم پرونده به جریان میوفته؟ اگر مجبورشم دوباره حق دادرسی وکیل وغیره بپردازم واین آقا هیچ پول یا مالی بنام خودش نداشته باشه هزینه کردنام ازدستم میره آیا!!؟؟ ودرآخر بهترین راه برای وصول پولم کدومه (من فقط یک دستنوشته ازش دارم و خودشم منکر بدهیش نیست،درخواست منم مشخصا پولمه ولی دادگاه میگه درخواست اشتباهه،،ولی مجددا قرارباشه پیش برم قطعادرخواست من مثل قبل همین پول باپیوست همین دستنوشته است) یا بنظرتون بهتره کلا ازخیرش بگذرم و بیشتراز این هزینه نکنم!!؟؟ پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم از توجهتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام سوالتان ابهاماتی دارد و نیاز به بررسی رای دادگاه، اما به نظرم کار شما در دادخواست مطالبه وجه به استناد سند عادی صحیح بوده است. حتما رای رو به وکیل نشان دهید