مشاوره حقوقی رایگان - حجر والدین

با سلام

سال 96 ازدواج نمودم و سپس برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفتم بعد از دو سال به کشور بازگشتم و با مخالفت والدینم برای ادامه زندگی با همسرم مواجه شدم. علت مخالفت والدینم استعلام آنان از یک رمال دعانویس بود. با عدم قبول اینجانب از درخواست آنان مبنی بر طلاق همسرم منجر به دعوای سخت کلامی و فیزیکی گردید و دست بنده توسط پدرم شکست و در ادامه تهدید به قتل با داس و قمه شده و از خانه آنان خارج شدم و اکنون بیش از 3 سال از قطع ارتباط با والدینم می گذرد.

لازم به توضیح است که تمامی اموال اینجانب در خانه پدری توسط آنان نابود یا مفقود شد که شامل اوراق شناسایی ارز طلا لوازم شخصی کامپیوتر کتابخانه و... و برای دریافت انان شکایت نمودم ولی موفق نشدم.
لازم به توضیح است که والدینم بشدت دچار مشکلات روحی شدیدی بوده اعم از چندین مورد شکایت از اینجانب و درگیری و ضرب و شتم با اشخاص دیگر که منجر رای و محکومیت دیه شده و مادرم دچار توهم و گفتگو با افراد خاص و ناموجود در منزل است و بیش از 40 سال با خانواده های خودشان معاشرت و ارتباطی نداشته اند و...

آیا این امکان برای من وجود دارد که درخواست حجر انان را به دادگاه اراعه نمایم با توجه به اینکه به هیچ عنوان همکاری به مراجعه به پزشک و سایر روش های درمانی ندارند و بسیار آسیب رسان می باشند

در ضمن اینجانب تک فرزند هستم.

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام چنانچه سوابق تخلف شما در جایی ثبت نشده جای نگرانی نیست