مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت ضمانت

با سلام بنده یک دستگاه آپارتمان را خریداری نموده ام و بابت واریز وجه طی 4 مرحله 4فقره چک به بنگاه که وکیل صاحبخانه است داده ام و پس از هر بار واریز وجه،چک مورد نظر را به من برگشت میدادند اکنون آخرین مرحله را پرداخت نموده ام ولی برای تحویل آخرین چک که مبلغ 290میلیون است می‌گوید چک گم شده است. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چیکار باید بکنم؟ در قرار داد هم همه چک ها با شماره و مبلغ عنوان شده است

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه و دادخواست استرداد لاشه چک و اعلام مفقودی چک طرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابتدا اظهارنامه بدهید و تقاضای استرداد چک امانی کنید در صورت عدم استرداد تحت عنوان خیانت در امانت شکایت نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دفترخانه اسناد رسمی از ایشان اقرارنامه اخذ نمایید

و حتما اعلام مفقودی چک را مطرح نمایید