مشاوره حقوقی رایگان - غرامت حین خدمت

با عرض ادب و سلام
بنده در حال حاضر مشغول خدمت میباشم و حدود 8ماه پیش دچار پارگی رباط صلیبی شده م..سابقه هم در همان تاریخ برام زده شده که در حین انجام وظیفه دچار پیچ خوردگی زانو شدم ولی همون موقعه پیگیری نکردم، و الان میخام برم عمل کنم
ایا بعد از عمل میتوان برای گرفتن غرامت اقدام کرد یا باید قبل از عمل کارای مربوطه انجام شود؟؟؟؟
و سوال دوم اینکه اگر یگان خدمتی همکاری لازم را به عمل نیاورد چکار باید کرد که از حق خود دفاع کرد؟؟
ممنون میشم جواب بدین باتشکر

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.به دادسرای محل وقوع حادثه مراجعه کنید