مشاوره حقوقی رایگان - درمورد حمایت از زن مطلقه

سلام خسته نباشید
جسارتا من ی زن 33ساله هستم مطلقه ی پسر 9ساله دارم ک فعلا با پدرش زندگی میکنه من 5سال جدا شدم اول با خانواده بودم بعد صیغه ی آقایی شدم ک الان ایشون هم گفتن باید بری الان تو خانواده هم جایی ندارم چون وضع مالی، خوبی ندارن منم حمایت نمیکنن الان من چطوری میتونم از بهزیستی و کمیته امداد کمک بگیرم ن پول اجاره خونه دارم ن کار
لطفا راهنمایی میکنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره بهزیستی و کمیته امداد محل سکونت خودتان اقدام نمایید و موضوع را با کارشناسان مربوطه در میان بگذارید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام به کمیته امداد مراجعه نمایید تا مراحل تشکیل پرونده رو بهتون بگن