مشاوره حقوقی رایگان - تحریر مجدد ترکه پس از تقسیم اموال

سلام و عرض ادب. . پدر بنده دوسال پیش فوت شدند و من بعنوان یکی از وراث، به مادرم وکالت بلاعزل نسبت به انتقال تمام اموال و حسابهای بانکی پدرم را دادم . بتازگی از طریق شواهد غیررسمی متوجه شدم که به بنده دروغ گفتند و پدرم مبالغ سنگینی در حسابهای بانکی پس انداز داشتند و البته خانواده این مطلب را انکار میکنند، حال سوال بنده این است که با گذشت دوسال از فوت و خاتمه عملیات انحصار وراثت و باتوجه به اینکه همه چیز به مادرم انتقال یافته ، امکان تحریر ترکه پدرم وجود دارد یا با انتقال اموال و حسابهای بانکی دیگر درخواست استعلام تحریر ترکه وجود ندارد؟ (البته اذعان دارم که بر فرض ثبوت اموال با وکالتی که دادم امکان رجوع نیست منتهی مراتب جهت شغافیت موضوع و افشا حقیقت به دنبال چنین راهی هستم) سپاس بیکران

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد
و شما باید دادخواست تحریر ترکه را مطرح نمایید و

و در صورت انتقال اموال به وکیل ، وکیل مکلف است که ثمن معامله را به نسبت سهم الارث ، به موکل پرداخت نماید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام وکیل باید حساب دوران وکالت خود را بدهد میتوانید طرح دعوا کنید