مشاوره حقوقی رایگان - طلاق گرفتن همسرم

سلام وقت بخیر. همسرم از من به کلانتری شکایت کرده و گفته مرا کتک زده و از خانه انداخته بیرون زنگ زده 110 اومده جلو در شکایت کرده و همسایه شاهد نیستن الکی گفته در ضمن من دو فرزند دختر دارم 6/8ساله که در مدرسه بودن وهمه وسایلم خونه از قبیله اسناد گوشواره‌ای دخترم از گوشش در آورده بود و مصنوعیش انداخته بوده لب تاب و لباساش و غیر رو برداشته برده من ماندم چکار کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید ولی نیاز به گفت‌وگوی متقابل دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام شما هم این موارد را به پلیس گزارش و صورتجلسه تنطیم شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از رد دعوای ایشان میتوانید در خصوص افترا شکایت کنید