مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در اسناد رسمی

با سلام. بنده در یک پرونده شاکی ت.خ هستم بنا به دلایلی چنین رضایتی به متهم دادم ‌
الان چند فقره چک دیگر از صادر کننده دارم که وصول نشده و شخصی ظهر آنها را امضا نموده به عنوان مطالبه وجه چک تضامنی شکایت مجدد حقوقی نمودم در جلسه دادگاه ضامن این رضایت را آورده و میگوید شما قبلا نسبت به آقای خ. رضایت داده اید و نمیتوانی دوباره علیه ایشان شکایت کنی رضایت من در یک پرونده بوده و در یک شعبه بوده و چک‌های که به‌ اجرا گذاشتم با چک‌های موضوع رضایت فرق می‌کند. آیا واقعا نمیتوانم با این رضایتی که داده ام دوباره دعوی حقوقی مطرح کنم متن رضایت دقیقا همین است که تایپ نموده ام. رضایت نامه محضری میباشد .

اینجانب ح.ص رضایت شرعی و قانونی خود را نسبت به آقای ت.خ به کد ملی .....متهم پرونده شماره ..... تهت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع که 12 فقره چک به نام اینجانب ح.ص به عنوان شاکی در آن مطرح شده و به شماره بایگانی شماره .....شعبه ششم دادیاری شهرستان .......اعلام مینمایم و از شکایت خود صرف نظر نموده و نسبت به نام برده تقاضای اختتام پرونده مذکور و یا هر پرونده با هر شماره دیگری که در خصوص موضوع مربوطه در هریک از شعبات محاکم دادگستری تشکیل گردیده باشد را دارم و ضمن عقد خارج لازم حق هر گونه ادعا و اعتراض و یا طرح شکایت مجدد اعم از کیفری و حقوقی و اداری نسبت به نام برده در خصوص موضوع متنازع فیه را از خود سلب و ساقط مینمایم و در آینده حق مطالبه هیچ گونه وجهی در خصوص موضوع مرقوم تحت هیچ عنوان را از نام برده نخواهم داشت این سند حسب الا اظهار رضایت دهنده تنظیم و کلیه مراتب و پیامدهای آن از هر جهت به نام برده تفهیم گردید .

ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

صرفا نسبت به چک های مورد رضایت این رضایت‌نامه معتبر است و ارتباطی به سابچی. آنها ندارد