مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ معلول در آپارتمان

با سلام در اپارتمان 40 واحدی مطابق با قوانین جدید 2 پارکینگ جهت معلولین در نظر گرفته شده و در صورت مجلس تفکیکی هم به عنوان پارکینگ معلول ثبت شده است اکنون سازنده پارکینگ معلول را در سند یک واحد ثبت و قصد فروش آن را دارد ایا پارکینگ معلواین قابل فروش هست یا خیر و از چه طریقی می شود جلوی این کار را گرفت.

پاسخ ها :

پارکینگ معلول در آپارتمان فروش پارکینگ معلولین در ساختمان پارکینگ معلول پارکینگ در ساختمان پارکینگ معلول