مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن کروکی و عدم خسارت بیمه بدنه

باسلام بنده دو شب پیش در بلواری در حال رانندگی بودم نرسیده به دور برگردان خودرویی بدون توجه پیچید و من به علت تلاش برای عدم برخورد او با من منحرف شدم و پس از چند بار چرخیدن و لیز خوردن با عقب ماشین به ستون یک مغازه برخورد کردم،چون تنها بودم و کمی گیج بودم از ضرب تصادف،با کمی تاخیر اقدام به حرکت کردم،فرداش با صاحب مغازه حل کردم و مشکلی نداریم اما به علت نداشتن کروکی بیمه بدنه از من کروکی میخواد و فیلم تصادف هم موجود است،چه کنم؟ایا گرفتار حل اختلاف و دادگاه باید بشوم، فقط یک کروکی لازم دارم،اشکم دراومده راهنمایی ام کنید،پایدار باشید،ممنونم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درخواست کروکی فرضی از شورای خل اختلاف از طریق دفاتر خدمات قضایی نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

درخواست ترسیم کروکی به دلیل صحنه بهم خورده نمایید از دفتر قضایی